Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Microsoft: Τέλος του 2018 έρχεται το Office 2019






Η Microsoft ανακοίνωσε στο συνέδριο Ignite ότι ετοιμάζει τη νέα σουίτα Office 2019 η οποία θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2018

Η νέα έκδοση της δημοφιλούς σουίτας Office που ετοιμάζει η Microsoft θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2018 και θα περιλαμβάνει, όπως είναι λογικό, όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές της που δεν είναι άλλες από το Word, το Excel, το PowerPoint και το Outlook, ενώ η εταιρική έκδοση έχει ακόμα το Exchange, το SharePoint και το Skype for Business το οποίο αναμένεται να δώσει τη θέση του στο φρέσκο Microsoft Teams.

Οι βασικές βελτιώσεις που θα έχει το Office 2019 θα επικεντρώνεται σε όλους εκείνους που δεν θέλουν ακόμα να κάνουν την μετάβασή τους στο cloud ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει καλύτερα τις γραφίδες. Στο PowerPoint αναμένεται να δούμε δύο νέα animations (Morph και Zoom) ενώ το Excel αναμένεται να έχει ακόμα περισσότερες φόρμουλες, διαγράμματα και ό,τι άλλο χρειάζεται κάποιος για να μπορέσει να αναλύσει και να οπτικοποιήσει ακόμα καλύτερα τα δεδομένα του.

Η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει τις πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις του Office 2019 μέσα στο 2017 ενώ η τελική έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα (προς το τέλος του 2018).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις